Välkommen till min nya blogg.

Jag har bestämt mig för att starta en fotoblogg. Jag har också en helt vanlig blogg, men jag tycker inte att den lämpar sig för att vara en fotoblogg. Eller kanske detta inte kommer vara en fotoblogg precis, men kanske man skulle kunna kalla den för "kreativ blogg"?! Jag vet inte riktigt hur den kommer att utveckla sig, men det får man se.

 

Värt att veta om mig är att jag kommer från Finland, och ja, jag kan prata svenska. Chockerande? Vet du inte vad en finlandssvensk är? Just fucking Google it vetja.

 

Fotografering är ett stort intresse, dock har jag känt att jag börjat tappa glöden för det på sistone... Det var delvis därför jag skapade denna blogg, för att komma igång igen och förhoppningsvis få någon feedback.
Jag fotar med en Canon EOS 450D, och har för tillfället endast standardobjektivet 18-55mm IS. Tyvärr är ju objektiv inte precis det billigaste att lägga pengarna på, så jag vet inte när ett nytt kommer införskaffas.

 

Annat om mig? Hmm... Min musiksmak sträcker sig ända från melodisk rock och metal till punk och poprock. Musiken som pumpar ut i högtalarna är alltså i majoritet rockmusik, i alla fall när jag får bestämma. Några favoriter är The Rasmus, HIM, Green Day, Bullet For My Valentine, Korn, Dead by April, Marilyn Manson, Nightwish, Queen, Muse, Mew... De sistnämna kanske jag inte kan räkna mig som ett väldigt stort fan av egentligen, men jag gillar vissa av deras låtar.

 

Namnet på bloggen kommer från Green Days låt "Jesus of Suburbia": "...alcohol and cigarettes and Mary Jane to keep me insane, doing someone else's cocaine." Så nu vet ni det.

 

Bloggdesign är inte precis vad jag kan bäst heller, men övning ger färdighet, raajt?!

 

Skit på er, så skrivs jag senare.

 

 


RSS 2.0